Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Eylül 2011 Salı

Tehlikenin Farkında olmak

21. yy da yeni ‘Yeni Dünya Düzeni’ ya da ‘New World Order’ denen tehlike üzerimize çökmüş karabasan gibi yaklaşmakta... Bu tehlike dünyamızı yok etmek isteyen bir uzay gemisi yada bizi insanlığın sonuna götürecek bir Helium yada atom bombası da  değil. Bu tehlike içimizde, aramıza mevcut, şu an tam güçleyle çalışmakta, insanlığın sonsuzluk dileğinin yerine getirmek isteyen bilim adamları ve perde arkasında ki güç ile insan denen Homo Sapiens ırkının sonunu hazırlamaktadırlar.
Tehlikenin farkında olan bazı yabancı aydınlar şu ana kadar bir çok yayınlarda veya   toplantılarda bu kaygılarını dile getirmektedirler. Fakat nedense ülkemizde bu çalışmalara karşı deve kuşunu oynayan medya ve aydın kesim, kumdan kafalarını çıkardıkları anda aslında işin  işten çoktan geçtığini anlayacaklar ve malesef bu faturayı halkımıza keseceklerdir.
Ülkemizde  ve dünyada ki bu radikal değişimler birden ortaya çıkmadı. Yavaş yavaş yılları alan bir yapılanma içinde olan gizli örgütler ve ilerleyen teknoloji sayesinde hissedilirmeden sağlandı. Artık herşey elite tabakanın istediği kıvamına gelmeye başlamıştı. ve hatta son yıllarda ki teknolojide ki olağan üstü gelişmeler sayesinde de birçoklarımızın akılları başlarından alınmıştı. Uluslararası bir entelektüel bir akım olan  Tranhumanizm hareket sayesinde  bir çok aydın süper insanı- üstün insanı yaratma rüyalarına yıllar önce start vermişlerdi.
Yapmak istedikleri zihinleri hatta hafızayı yeniden programlarak beynımize hükmetmeyi sağlamak, hatta yeni doğacak bebekleri bile tasarlama niyetinde olan bu güçler,  bilimin kolları olan  genetik, robot teknolojisi ,artifical zeka,ve nanoteknolojiyi kullanarak insanlığı geri dönüşü olmayan bir karmaşaya sokmaktadırlar.
Burada elimden gelen sadece tehlikenin boyutunun ne kadar büyük olduğunu sizlere göstermek ve böylece gelecekte önünüze gelmesi muhtamel yayın, dergilerde ve ya çalışmalarda tehlikeyi sezmenize yardım olmak içindir.
Sehayetemize başlamadan önce sizi önce ön yargılarınızdan ve bize yıllarca empoze edilmeye çalışılmış olan tabulardan kurtulmanızı ve kemerlenizi bağlamanızı öneririm , çünkü anlatacaklarım şu ana kadar öğrendiklerizi tümden sarsacak bilgiler içermektedir.
Saygılar
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder